marți, 20 mai 2008

Final de sezon...

Mereu când se apropie vara, asociem totul cu o plaja întinsă, undeva departe, cu umbreluţa deasupra capului, simţind briza mării răcorindu-ne şi auzind valurile care se sparg la ţărm.
În vară vedem o relaxare totală, o deconectare de la ''ceva'' care ne-a ţinut la birou, sau oriunde altundeva, pe tot parcursul iernii. Acel ''ceva'' reprezintă lipsurile. Lipsurile ne-au ţinut la servici, pentru că am sperat şi sperăm in continuare să umplem acel gol din buzunarele noastre. Acum, însă, uităm de toate şi păşim frumuşel în agenţiile de voiaj, pentru a ne rezerva din timp bileţelul către destinaţii cât mai diverse.
A venit momentul să dăm jos cele 5 rânduri de hăinuţe care ne-au fost pe post de calorifer toată iarna şi să zburăm într-un maieu, peste mări şi ţări.
Şi televiziunile încep să treacă la programul de vară... Da, acea perioadă în care se dau toate reluările de peste an şi în care nu mai prea avem niciun meci de care să vorbim.
Am trecut ieri pe lângă stadionul celor de la Universitatea Cluj şi priveam vechea construcţie cu o oarecare nostalgie... Cam atât a fost din aventura şepcilor roşii în Liga I. O Ligă I care a avut parte în acest an de controverse cât pentru cel puţin 3 sezoane.
Reclamele se strâng, studiourile improvizate se închid, jucătorii plecă să îşi viziteze mamele, taţii şi fraţii, iar patronii numără milioanele, în timp ce iarba pufoasă se încinge sub soarele arzător al verii... Linişte, prieteni... Linişte! Sezonul s-a sfârşit...

Niciun comentariu: